Draadloos Internet

wifi-draadloosWifi is een term die gebruik wordt voor een Wireless LAN (WLAN), een draadloos netwerk. Zo’n draadloos netwerk zit vaak aangesloten op een modem dat toegang tot internet biedt. Zo kan dit draadloze wifi netwerk dus gebruikt worden voor draadloos internet. Veel apparaten ondersteunen tegenwoordig WiFi waarme u verbinding kunt maken met een draadloze router, denk hierbij aan SmartPhone, Tablets en Laptops.

Er zijn diverse wifi standaarden: 802.11b (tot 11Mbps), 802.11g (tot 54Mbps) en 802.11n (tot 300Mbps). Wireless N (802.11n) geeft de hoogste snelheden. Dit werkt echter alleen goed als u dicht bij de router zit en er weinig obstakels zijn. Ook is het aan te raden access point of draadloze router met ontvanger van hetzelfde merk en type te nemen.

Wij helpen u graag met de aanleg en onderhoud van uw draadloos netwerk. Ook indien u problemen heeft met uw huidig draadloos netwerk, dan helpen wij u graag op weg. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van uw draadloos netwerkapparatuur. Denk hierbij aan:

  • Acces Points
  • WiFi repeaters
  • Draadloze router
  • Draadloze modem - router
  • WiFi adapters

Wij werken onderandere met netwerk apparatuur van Ubiquiti (UniFi reeks).

Logo Ubiquiti networks

Neem gerust vrijblijvend contact op of vul het contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met u, wij zijn u graag van dienst!

Contactformulier

 

Contact info

Heeft U een vraag? Bel of e-mail ons.
(+31) 6 - 224 804 55

Dr. Poelslaan 11, 6133 XE Sittard (NL)

info@wcsl.nl